Online simpozij

Svi registrirani sudionici će na svoju e-mail adresu dobiti podatke (korisničko ime i lozinku) s kojima će moći pristupiti online simpoziju od 05.03.2021. putem službene web stranice:

https://otd2021.conventuscredo.hr

Po dolasku na službenu web stranicu, sudionici će se prijaviti klikom na REGISTRACIJA na virtualnom registracijskom desku. Nakon što unesu korisničko ime i lozinku, pristupit će kongresnoj web platformi gdje su dostupni sljedeći sadržaji: Dvorana u kojoj će pratiti predavanja, Program, Sponzori i E-café.

U kategoriji SPONZORI, postoji mogućnost klikom na logo sponzora pristupiti interaktivnim sponzorskim štandovima s video i drugim promotivnim materijalima koji se mogu pregledati i preuzeti.

E-café je namijenjen za druženje sudionika i razgovor o ležernijim temama koje nisu nužno vezane uz stručni program.

Ukoliko sudionici žele postaviti pitanja predavačima ili sudjelovati u raspravi, to mogu učiniti putem chat platforme koja će biti dostupna cijelo vrijeme trajanja online simpozija, a nalazit će se u Dvorani.

Sve će biti jasno vidljivo, a za svaku pomoć rado stojimo na raspolaganju.

Svi navedeni materijali i predavanja bit će dostupni i nakon simpozija, pa ukoliko nešto ne stignete pratiti u terminu održavanja ili neka predavanja budete htjeli pogledati iznova to ćete moći učiniti i kasnije.